Stromolen

De stromolen is zeer geschikt voor de fijnvermaling en totale ontsluiting van o.a. tarwe- gerste- en koolzaadstro. De fijnheid wordt bepaald door de maaswijdte van de gemakkelijk verwisselbare zeven. Malen van droog en grof natuurhooi is ook mogelijk.

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?
Voor meer informatie over o.a. bestellen kunt u bellen naar
075-6704234 of mailen naar info@de-kopermolen.nl

Zeefmaten:

Het meest gangbaar zijn de zeefmaten 12 – 20 en 30 mm. voor gebruik in instrooiboxen enligboxen met matten. Het vochtopnemend vermogen van het ontsloten stro is zeer hoog, de verteerbaarheid in de mest is buitengewoon goed zonder dat verzuring optreedt. Malen zonder zeef is goed mogelijk, bijvoorbeeld voor instrooi in kalverhokken en potstallen. De blaasafstand middels een pijpleiding van 250 mm. dia is mogelijk tot ruim 20 meter.

 

Stofvrij malen:
Stofvrij gemalen stro is met weinig meerkosten vrij gemakkelijk te realiseren. Automatisch invoeren van het stro is mogelijk door grote balen in de voermengwagen op te lossen en via de band voor de zuigmond van de stromolen te brengen.


Levering geheel draaiklaar met garantie:
De stromolens worden standaard compleet draaiklaar afgeleverd met één zeef naar keuze, één bocht 90°, één lengte buis dia 250 mm en de benodigde spanringen. Op alle nieuwe stromolens zit één jaar volledige garantie en het tweede jaar op onderdelen (geen garantie op slijtage van onderdelen, zoals slagmessen).